+31 (0) 514 592233 info@breehorn.nl

Reviews

”Wij zijn al 16 jaar klant bij Breehorn, en hadden het voorrecht om 2 Breehorns samen met de werf te mogen bouwen. Breehorn is een bedrijf waar klantvriendelijkheid en goede kwaliteit hand in hand gaan. Het bouwproces was met Marc & Lars in combinatie met de vaklieden een waar genoegen. Altijd zocht men samen met ons naar de mooiste en meest praktische oplossing. We lieten een Breehorn 48 PH bouwen en besloten om het interieur samen met een binnenhuisarchitect vorm te geven. Hoe mooi is het om na de bouw te ervaren, dat wat van tevoren bedacht is, ook werkelijkheid is geworden. De bouw was een feestje, zo ook het leven aan boord van een Breehorn 48.”

Robert & Dianne van der Plas

”De Breehornwerf heeft een zeer goede relatie met de Vereniging van Breehornzeilers met 124 leden (schepen). Dit komt bijvoorbeeld tot uiting in de manier waarop de werf reageert op vragen in het Technisch Forum. Zowel Lars als Mark zijn op verenigingsdagen meestal aanwezig, dit tot groot genoegen van zowel ons als bestuur als de leden. De werf onderschrijft met ons het belang van een gezonde en actieve vereniging.”

Voorzitter Vereniging van Breehornzeilers, Robert van der Plas

”Overstap gemaakt van een Breehorn 31 naar een Breehorn 37. Goede adviezen gekregen tijdens de verkoop en aankoop. De ‘Tonda’ is een perfect en super zeewaardig schip. Het schip voelt veilig waardoor je je eigen grenzen durft te verleggen. Breehorn is altijd bereikbaar voor technisch advies, er is veel kennis in huis. Ze denken altijd even mee en de benadering is vooral heel persoonlijk!”

Jan Henk en Klaasje Voskuil

”We hebben gekozen voor een Breehorn 41 omdat:
-ze geschikt is om veilig en comfortabel verre reizen te maken
-ze door twee personen goed te hanteren is, zonder elektrische lieren e.d.
-ze degelijk gebouwd en fraai afgewerkt is
-we haar gewoon mooi vinden
We krijgen nog bijna dagelijks complimenten”

Jan Willem en Renée Schouten

´´Waarom wij voor een Breehorn 37 hebben gekozen is omdat ik in mijn vorige beroep, als visserman, op de Noordzee enkele keren een Breehorn heb zien varen in slecht weer! En besloot toen “als we er eentje nemen dan wordt het een Breehorn”.
En ook natuurlijk om de mooie lijnen….
Dat ze zeewaardig zijn is voor mij weer bewezen op onze tweejarige reis….”

Ron en Joyce Lub

”Boulogne-sur-Mer. Het zeegat zag er angstaanjagend uit; meer westenwind en hogere golven dan de 6bf en 1,1 meter golfhoogte uit de weerapp. Eenmaal buitengaats, met de kotterfok en twee riffen in het grootzeil, ging Seabreeze er aan de wind onder lichte helling als een speer vandoor. We voelden ons volkomen veilig en kregen een nog groter vertrouwen in de boot. (STW 7 kts bij 34 kts schijnbare wind)”

Richard en Marjo Stijns-Broertjes

Waarom een Breehorn?
De mooie klassieke lijn van de Breehorn 37, de combinatie van elegant en toch stoer, de goede vaareigenschappen en de uitstekende reputatie van de werf

Mark en Kristien Remery